Lediga lokaler i Lidköping

Vi på Joelin Fastigheter tillhandahåller ett flertal olika lediga lokaler i Lidköping. Ta en titt nedanför för att se vad vi har ledigt just nu. Har du några frågor eller funderingar om att hyra lokal i Lidköping så tveka inte på att höra av dig till oss.

Utbudet av lediga lokaler i Lidköping varierar en hel del över tiden. Börja med att se vad som står till buds hos oss just idag.
Skulle du inte hitta det du söker så är du varmt välkommen att kontakta oss ändå. Du kanske inte hittar vad du söker idag men det kan lika gärna dyka upp något nästa vecka så tveka inte att höra av dig. Då har vi dina uppgifter och kan kontakta dig om något som matchar dina önskemål skulle komma upp.

Du når oss på antingen 0510-29080 eller janne@joelinfastigheter.se.

Att hyra lokal i Lidköping

Att hitta lediga lokaler i Lidköping som matchar dina behov kan vara svårt. Det handlar inte bara om att antal kvadratmeter eller rum ska stämma. Vi förstår att din verksamhet har speciella behov som behöver tas i hänsyn. Kanske behöver ni ha tillgång till tryckluft, flera olika lastportar, extra hållbart golv , eller riktigt bra ljudisolerade väggar. Det kanske även är så att ni behöver möjlighet att hyra en lokal där det finns möjlighet för expansion. Era kontor kanske behöver ligga i anslutning till ett stort konferensrum. Låt oss veta vad du har för behov så ska vi med vår erfarenhet och kunskap om branschen göra vad vi kan för att din verksamhet ska få en så optimal lösning som möjligt.

Vi är väldigt måna om att våra lokaler är välskötta och vi gör vårt yttersta för att din verksamhet får en lokal där ni har möjlighet att utvecklas. Vi finns där för er, från planeringen av inflyttning ända till utflyttning. Vi är väldigt personliga gentemot våra kunder och siktar alltid på att skapa långsiktiga relationer. Vårt arbete slutar inte när ni väl är på plats, vi fortsätter att hjälpa er med problem och annat som kan tänkas uppstå under vägens gång.

Lediga butikslokaler uthyres – Lidköping

Joelin Fastigheter har just nu lediga lokaler som uthyres i Lidköping att du kan förverkliga din dröm. Slå dig in på jordbruksmarknaden och inled ett samarbete med Lantmännen, Fazer bröd eller Frebaco kvarn. Eller varför inte jobba mot den industri som är så väletablerad här, med stora bolag som Lidköpings Mekaniska Verkstad, Plåtmanufaktur och Lidköpings Sågbladsfabrik? Hitta flera butikslokaler som uthyres Lidköping genom att kontakta oss.

Lidköping lockar nya företagare av många skäl som närheten till naturen och öppet vatten Det finns fina chanser för att till exempel lyckas med ett företag med anknytning till naturen och turismen. Med turer på sjön, utmärka tillfällen för fiske och jakt, samt med vacker skog att campa i finns det många spännande möjligheter. Allt från att sälja passande utrustning för allsköns utomhusaktiviteter, till att bedriva guideverksamhet med dagsturer på både sjö och land passar här. Eller varför inte gå på känslan, och starta den affären du alltid önskat att du hade, i en inspirerande omgivning?

En stad med rik historia

Söker du ett rofyllt andningshål i vacker natur är det Lidköping du ska åka till. Staden ligger söder om den sydöstra delen av Vänern som kallas Kinneviken, ett landskap med både tät skog och stora sjöar.

Lockas du av en rik historia behöver du inte åka längre än hit! Så tidigt som 1446 utnämndes Lidköping till en stad av Sveriges dåvarande kung, Kristofer av Bayern, och blev då den första staden vid Vänern. 1553 brann en stor del av Lidköping ned och dåvarande regent Gustav Vasa bestämde att staden inte skulle byggas upp på nytt. Det skulle dröja fram till år 1672 innan staden återuppbyggdes, då enligt Jacob De la Gardies egenhändigt fastställda geometriska stadsplan.

uthyrning lidköping
Läckö Slott är dessvärre inte till salu.

Under årens lopp växte staden i, med en stadig befolkningsökning, men lugnet varade inte för evigt. 1849 inträffade en ny tragedi, staden brann igen. Nästan hela den gamla staden brann ner. Ett kvarter klarade sig dock från eldens härjningar och finns kvar än idag, under namnet Limtorget. Här finns mycket rik och väldokumenterad historia att ta del av om du så önskar.

Drömmer du om att öppna eget i Lidköpings rogivande och historierika omgivning? Nu kan du hitta lediga för att förverkliga din dröm! Dra nytta av Lidköpings unika läge. Här finner du allt från rederier till stora jordbruksrelaterade verksamheter och tillverkningsindustri.

Önskar du goda förbindelser med andra städer för att kunna låta ditt nystartade bolag växa är det inga problem. Flera stora riks- och landsvägar löper härifrån, och utöver dessa så finns det stora möjligheter till kommunikation över sjön via båt.

-->