Lediga lägenheter & bostäder i Lidköping

Joelin Fastigheter äger ett flertal fastigheter för boende i och runt Lidköping. Nedanför listas de som vi har lediga idag. Skulle du inte hitta din framtida bostad här så slå oss gärna en signal ändå.

Att bo i Lidköping

Lidköping är en mycket charmig och välkomnande stad. Här möts man av massor av mysiga caféer, restauranger och härliga butiker. Lidköping är en stad med driv och det finns många trevliga bostäder att välja mellan. Staden har ett mycket vackert läge vid Vänern och det är inte långt till landsbygden där det både finns gårdsbutiker och härlig kulturhistoria att fördjupa sig i. I staden finns också flera besöksmål som parker, museer och liknande inom gångavstånd från många bostäder.

I staden finns lägenheter både i nybyggda hus, och i äldre fastigheter som har kvar en hel del av den gamla charmen. Här finns både små och stora lägenheter som passar för större familjer likväl som för den ensamme pendlaren. Dessutom bjuder staden på mycket goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafiken; tåg, bussar och flyg finns inom kort avstånd. Det gör att staden är mycket omtyckt att leva, arbeta och studera i.