Brafab utemöbler – ett bra val

Brafab utemöbler är ett bra val. Du kan hitta Brafab utemöbler hos Hultarps. Brafab är ett företag som funnits med länge. De har utemöbler för alla tillfällen. Bland annat finns:

  • Konstrottingmöbler
  • Aluminiummöbler
  • Teakmöbler

Brafab har matgrupper, soffgrupper, bord, stolar, dynor, parasoll, soffor och möbelskydd. Du kan därmed hitta allt du behöver för uteplatsen.

Utemöbler tillverkade av Brafab

Brafab utemöbler är något du kan hitta hos Hultarps. Brafab i sig är ett företag som varit verksamma i över 90 år. Företaget i sig startades 1935 av gårdfarihandlaren Bror Carlsson som från sitt bilflak sålde borstar, hemflätade korgar och stegar från sitt bilflak till gårdarna i trakterna kring Össjö. Senare tog sonen över och då började man sälja till andra företag.

Hultarps har en hel del utemöbler av detta märke samt att de även har andra märken.

Möbler för ute och inne

Hos Hultarps finns det innemöbler och utemöbler att hitta. Så ska du göra ordning din uteplats, eller inreda ditt hem med nya möbler så är det värt att kolla in deras sortiment. Deras möbler är av hög kvalitet samt att de är av olika märken som kan detta med möbler.

När det gäller utemöbler så finns det en hel del att välja på. Det finns olika materialval så väl som det finns olika slags möbler, från hela matgrupper och soffgrupper till att köpa dem en och en. Det finns även tillbehör som dynboxar, partytält, paviljonger, dynor och mycket mer.

Hultarps inne-och utemöbler

Hultarps är ett familjeföretag som startades 1984. Hos dem kan du hitta de möbler du har behov av, för inne och ute!